Benvinguts a Bastida Peuets

01. Sobre nosaltres

Bastida és una empresa organitzada en diverses botigues i dedicada al sector de la venda de sabates multimarca.

Bastida va ser fundada l’any 1939 per la mateixa família que segueix regint avui dia l’empresa. Moltes generacions han transformat el negoci per sobrepassar tots els inconvenients i moments problemàtics que s’han produït al llarg dels anys, creant així una base de coneixements basada en experiències passades.

Aquesta organització té una àmplia experiència en l’àmbit del calçat, amb professionals consolidats i clients fidelitzats, gràcies a la confiança dipositada a l’empresa cada temporada.

Aquí ens trobareu

02. Les nostres botigues

A dia d'avui, la quantitat de botigues minoristes s'eleva a tres, totes a la mateixa ciutat, Cambrils.

La situació geogràfica d’aquesta ciutat determina una combinació perfecta de clients locals i, en períodes d’estiu, clients benvinguts del sector turístic.

Tot i això, volem recordar la importància dels clients locals que confien en aquesta companyia per renovar el seu calçat any rere any.

Les nostres xarxes socials

03. Bastida Peuets 2.0

Bastida es modernitza al mateix ritme que les noves tecnologies.

Les xarxes socials són una gran ajuda per transmetre contiguts de manera continuada i captar nous clients. És per això, que Bastida es compromet a treballar amb aquestes eines per tal d’informar els seus clients i seguidors.