POLÍTICA DE PRIVACITAT

La pàgina web afectada: https://bastida.cat.

Gràcies per visitar la nostra pàgina de política de privacitat, a continuació podreu trobar tota la informació necessària. Bastida és una empresa, de venta minorista especialitzada en el calçat multimarca. Per poder accedir als nostres serveis, podeu llegir la documentació i validar-la amb el vostre consentiment.

QUÈ FEM AMB LES VOSTRES DADES ?

1. NOSALTRES

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s’exposen les dades identificatives del titular:

WEB: https://bastida.cat i https://bastidapeuets.cat

TITULAR: CALÇATS BASTIDA, S.L.

DOMICILI: Carrer Galera, 12 43201 Reus (Tarragona)

CIF: M1924684(6)

TELÈFON: 977794503

CORREU ELECTRÒNIC: shop@bastida.cat

2. TRACTAMENT DE LES DADES

Qualsevol persona que accedeixi a la web de BASTIDA PEUETS tindrà la consideració d’Usuari. L’Usuari es compromet a utilitzar la pàgina Web i aquells serveis posats a la seva disposició a través de la mateixa, de manera acord amb la Llei, moral, bons costums i ordre públic, així com amb el que disposa el present clausulat. En conseqüència, queda obligat a no utilitzar la web amb fins o efectes il·lícits i / o contraris al que estableixen, lesius de drets i / o interessos de tercers o que, de qualsevol forma, puguin danyar la web o impedir el seu normal ús, o dels serveis accessibles a través de la mateixa.

La utilització de la Web i / o dels seus Serveis, suposarà l’acceptació plena i sense reserves, i la validesa, de totes i cadascuna de les clàusules recollides en l’última versió actualitzada d’aquest Avís Legal, per la qual cosa l’Usuari haurà de ser conscient de la importància de llegir-les cada vegada que visiti la web.

3. CONSERVACIÓ DE LES DADES

BASTIDA PEUETS conservarà les dades personals que vostè ens proporciona en la compra-venda mentre porti a terme accions i relacions comercials amb vostè i durant els anys necessaris per complir amb les obligacions tributàries derivades d’aquesta relació contractual. També es conservaran les dades personals que vostè ens proporcioni a la subscripció, sempre i quan, no ens demani donar-se de baixa del servei de recepció de les nostres ofertes i novetats.

4. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

El codi font, els dissenys gràfics, les imatges, les fotografies, els vídeos, els sons, les animacions, el programari, els textos, així com la informació i els continguts que es recullen a la web estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de BASTIDA PEUETS. No es permet la reproducció i / o publicació, total o parcial, de la web, ni el seu tractament informàtic, la seva distribució, la seva difusió, ni la seva modificació, transformació o descompilació, ni altres drets reconeguts legalment al seu titular, sense el permís previ i per escrit del mateix. L’Usuari, únicament i exclusivament, pot utilitzar el material que aparegui a la web per al seu ús personal i privat, quedant prohibit el seu ús amb fins comercials o per a incórrer en activitats il·lícites. Tots els drets derivats de la propietat intel·lectual estan expressament reservats per BASTIDA PEUETS, que vetllarà pel compliment de les anteriors condicions com per la deguda utilització dels continguts presentats a les seves pàgines web, exercitant totes les accions civils i penals que li corresponguin en el cas d’infracció o incompliment d’aquests drets per part de l’Usuari.

5. DRETS ASSISTITS

L’informem que, si ho desitja, pot exercir els drets que el RGPD 679/2016 reconeix a les persones interessades a  accedir a les seves dades, a demanar la rectificació de les dades inexactes, a oposar-se al tractament de les seves dades en certes circumstàncies, a  sol·licitar la supressió de les seves dades quan, entre altres raons, les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat que es varen recollir, a l’oblit, limitació del tractament i a la portabilitat de dades, dirigint-se per escrit a shop@bastida.cat amb una còpia del seu DNI.

6. POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

BASTIDA PEUETS es compromet a protegir la privacitat dels usuaris que accedeixin a aquest web i / o qualsevol dels seus serveis. La utilització del web i / o qualsevol dels serveis oferts per BASTIDA PEUETS, implica l’acceptació per part de l’usuari de les disposicions contingudes en la present Política de Privadesa i que les seves dades personals siguin tractades segons s’estipula. Si us plau, tingui en compte que, encara que pugui haver enllaços de la nostra web a altres webs, aquesta política de privacitat no s’aplica a altres companyies o organitzacions a les que el web estigui redirigida. BASTIDA PEUETS no controla el contingut dels webs de tercers ni accepta cap tipus de responsabilitat pel contingut o les polítiques de privacitat d’aquests llocs web.

7. COMUNICACIÓ DE DADES

Les seves dades no seran divulgades a tercers, excepte quan hi ha una obligació legal. En aquest sentit, li informem que les seves dades podran presentar-se a l’Administració Tributària per complir amb les obligacions fiscals i a les entitats bancàries amb les que treballa l’empresa.

En el cas de la subscripció a les nostres  ofertes i novetats: l’empresa MAILCHIMP com a prestatària del servei de remissió de les nostres ofertes i novetats als subscriptors, obtindrà les dades necessàries.

8. D’ON PROVENEN LES DADES

Les dades personals que tractem procedeixen del propi interessat, qui garanteix que les dades facilitades són certes i es fa responsable de comunicar-nos qualsevol modificació de les mateixes. Les dades que estiguin marcats amb un asterisc són obligatoris per poder donar-li el servei sol·licitat.

Les dades que tractem oscil·len entre les següents categories:

  • Dades de caràcter identificatiu.
  • Adreces postals o electròniques.
  • Altres dades sol·licitades en els nostres formularis.

Les dades són limitades, atès que únicament tractem les dades necessàries per a la prestació dels nostres serveis i la gestió de la nostra activitat.

9. GALETES

Una galeta es és un fitxer que és enviat amb la finalitat de sol·licitar permís per ser emmagatzemat al seu ordinador, a l’acceptar aquest fitxer es crea i la galeta serveix llavors per tenir informació respecte al trànsit web, i també facilita les futures visites a una web recurrent. Una altra funció que tenen les galetes és que amb elles les web poden reconèixer individualment i per tant brindar-te el millor servei personalitzat de la seva web. El nostre lloc web fa servir galetes per a poder identificar les pàgines que són visitades i la seva freqüència. Aquesta informació és emprada únicament per a anàlisi estadística i després la informació s’elimina de forma permanent. Vostè pot eliminar les galetes en qualsevol moment des del seu ordinador. No obstant això les galetes ajuden a proporcionar un millor servei dels llocs web, aquestes no donen accés a informació del seu ordinador ni de vostè, a menys que vostè així ho vulgui i la proporcioni directament. Vostè pot acceptar o negar l’ús de cookies, però la majoria de navegadors accepten galetes automàticament ja que serveix per tenir un millor servei web. També vostè pot canviar la configuració del seu ordinador per declinar les galetes. Si es declinen és possible que no pugui utilitzar alguns dels nostres serveis.